vineri, 29 decembrie 2017

2017, la final.

                                             
În curând vom păși în anul 2018! Toți ne facem planuri pentru anul ce vine pe care ni-l dorim mai bun. Despre planuri nu voi scrie nimic, doar despre anul ce se apropie de sfârșit pot spune câteva lucruri.
Anul 2017 a fost un an dificil mai ales în privința relațiilor cu cei din jur și chiar cu cei apropiați. M-am lovit mereu de o neînțelegere a bunelor mele intenții, am fost insultată, suspectată, marginalizată, subapreciată de către persoane ce mă cunosc de o viață. M-am străduit să nu rup relațiile cu unele persoane, dar m-am îndepărtat de ele pentru confortul meu și pentru liniște. 
În cursul acestui an m-am convins că nu toți oamenii se bucură când ai realizări, că neimplicarea în politică îți aduce dezavantaje și dușmănii, chiar și pietre în geamurile de la stradă, că unora dacă le ceri iertare conform învățăturilor scripturistice te socotesc slab, umil, vinovat și te disprețuiesc. Și dacă nu-i lauzi ori nu-i lingușești pe cei aflați (vremelnic) sus, tot sortit disprețului ești!
Deși oarecum descurajată, mergem înainte. Atâta timp cât muza va mai trece pe la mine, voi scrie. Iar dacă va pleca o voi aștepta cuminte îngrijind de florile mele frumoase, citind și rugându-mă. Scrisul este bucurie și terapie!
Vreau să aduc mulțumiri unora din orașul meu și anume celor de la Media TV, Est News, Conysat (Gabi Sandulescu), Vremea nouă, Biblioteca Stroe S. Belloescu, Academia Bârlădeană, prof. Niculina Cărăbăț, prof Galben Mitrița, domnul primar Dumitru Boroș și doamna prof. Carolina B soția dumnealui, domnului ing. Cristi Spiridon, prof Alina Răuș, Consiliul local Pogana, preoți, scriitori, cititori, susținători, sponsori și nu în ultimul rând familiei care mă suportă...
Celor care m-ați ajutat, publicat, recenzat, invitat, încurajat, celor care ați comentat textele mele, precum și celor care mi-ați trimis cărți, donații, reviste, diplome și vorbe de încurajare, acei ce mă  respectati dar și celor care nu mă iubiți, vă mulțumesc!
Știu că unii chiar mă iubiți (și eu pe voi!) & mă citiți cu drag,  motiv pentru care vă trimit dragostea, pretuirea mea dorindu-vă un an cu împliniri frumoase și cu sănătate.

La mulți Ani!
DS