luni, 22 aprilie 2013

Recunostintă





Atunci cand dragostea pentru aproapele tău devine un mod de viata, atunci cand nu doresti decat sa vezi bucuria în ochii celor in mijlocul carora traiesti nu mai conteaza cate ore ai stat in picioare sau cata energie ai cheltuit intr-o zi cand altii ar fi stat relaxati intr-un fotoliu confortabil sa se odihneasca dupa o saptamana istovitoare. Ei bine exista astfel de oameni. Astazi voi scrie despre un om deosebit care a facut din lansarea unei carți de 140 de pagini și a unei reviste un eveniment complex, duhovnicesc si inaltator spiritual.
În oraselul meu moldav, despre care unii ar putea spune ca este provincial, in fiecare sambata se petrece ceva! O expozitie de pictura, un concert de muzica simfonica, o lansare de carte sunt evenimente nelipsite si foarte cautate de un anumit public.
Locul unde s-a petrecut lansarea cartii De Florii în Tara lui Iisus, ce a vazut lumina tiparului la editura Sfera după un an de la pelerinajul la Locurile Sfinte, este mai putin obisnuit unor astfel de manifestări, dar excelent amenajat pentru manifestari culturale de elita datorita presedintelui CARP-Barlad procurorul pensionar Nicolae Mihai ce a atras în acest loc elita culturala a orasului. Scriitori, poeti, jurnalisti sculptori au umplut spatiul ce s-a dovedit ne încapator numarului mare al invitatilor si a celor care si-au dorit să participe la eveniment.
Aduc multumiri tuturor celor care au participat (unii au venit si din alte judete), celor care au cuvantat, in mod special domnului profesor Mircea Colosencu cunoscut rebusist, domului Andrei Nicolae un tanar foarte talentat si special, celor care au recitat si în mod deosebit sponsorilor discret, ascunsi prin multime. Datorita lor prin domnul presedinte Nicolae Mihai cartea scrisa de mine a putut fi daruita tuturor participantilor înmultind darul pe care acum un an l-am primit (pelerinajul la Locurile Sfinte) asa cum Mantuitorul a inmultit painile si pestii la Marea Tiberiadei. 

27 aprilie 2013
Dorina Stoica
Recunostinta este atunci cand amintirile sunt pastrate in inima si nu in minte(Sam N. Hampton)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu